Matt Dusk is één van Canada’s meest geliefde vocalisten!
Samen met artiesten als Michael Buble en Jamie Cullum brengt de charismatische zanger al sinds 2004 een vleugje “rat pack” in de popmuziek en verovert hij talloze podia in binnen en buitenland! Matt heeft 4 gouden albums, 3 platina albums en 3 nummer 1 radio hits op zijn naam staan!

Voice Of Holland winnaar Dennis van Aarssen wist, tijdens zijn deelname aan het negende seizoen van The Voice of Holland, de harten van het Nederlandse publiek te stelen en ging hij er met de winst vandoor. Vervolgens startte hij een eigen theaterprogramma “Start Spreading The News”. Samen met een bigband tourde Dennis door 31 theaters in heel Nederland!

Met beiden een grote passie voor Jazz en beiden een grote passie voor Sinatra, vonden Matt en Dennis elkaar in de muziek en kon een samenwerking niet uitblijven. Dit resulteerde in een duet opname van het nummer “Learnin’ The Blues”, dat 9 oktober a.s. wordt uitgebracht als single.
Matt en Dennis are a match made in heaven!

Gelijktijdig met de release van “Learnin’ The Blues” komt ook het nieuwe album van Matt Dusk uit, getiteld “Sinatra”. Een ode aan de zanger die zoveel voor Matt betekend heeft!
De single “Learnin’ The Blues” en het album “Sinatra” zijn beiden vanaf 9 oktober a.s. beschikbaar bij alle download en streaming diensten. Het album, inclusief de single zal als fysiek exemplaar ook beschikbaar zijn via o.a. Bol.com!