Project omschrijving

Golden Earring – Very best of

Golden Earring - Very best of

Golden Earring, opgericht in 1961, is niet zomaar een band, Golden Earring is een begrip, een instituut, een icoon. Iedereen is trots op onze eigen Earring. Zanger Barry Hay is de ultieme rockster die zijn droom leeft, gitarist George Kooymans is de muzikale duizendpoot die alle riffs en melodieën in zijn hoofd heeft, bassist Rinus Gerritsen creëert de door en door betrouwbare basis waar alles op draait samen met drummer Cesar Zuiderwijk, de man die elke spijker op zijn kop slaat.

Golden Earring is meer dan de som der delen, veel meer. Zet ze in een uitverkochte veehal en ze blazen het dak er af. Staan ze in een vol theater dan zorgen de sfeer en intimiteit voor een onvergetelijke avond. De vraag: Hoe Lang Nog? wordt de goed geconserveerde zestigers al jaren niet meer gesteld; de Earring IS er gewoon.

Meer dan 60 hits, daar zijn topartiesten als Michael Jackson, Madonna, Queen en de Beatles jaloers op! In Amerika kan iedereen Radar Love meezingen. Een band om trots op te zijn. Golden Earring, generaties zijn er mee opgegroeid.

Beluister en bekijk op Spotify
Beluister op iTunes
Beluister op Apple Music
Beluister op Deezer
Beluister op Google Play

Deel dit bericht via: