OPSPORING VERZOCHT: de nieuwe single van Jack Snow & The Flakes “Baby, Please Come Home (For Christmas)” is zoektocht naar liefde!
Het liedje is geïnspireerd door een treinreis. Songwriter & producer Kris Keijser: “Vorig jaar tegen de Kerst stapte ik in de nachttrein naar Amsterdam. Tegenover mij zat een jongen met tranen in zijn ogen en een intens verdrietige uitdrukking. Toen ik hem vroeg of het wel ging barstte hij in tranen uit en vertelde hij me dat hij spijt had van zijn gedrag tegenover zijn vriendin en dat hij dit jaar maar 1 ding wilde voor de Kerst; dat zij terug zou komen bij hem.
Geïnspireerd door het intense liefdesverdriet van deze jongen heb ik direct na het gesprek een tekst geschreven en de volgende dag een melodie erbij gezocht op de piano. Het uiteindelijke resultaat is deze poppy kerst song!

Ik ben nu eigenlijk wel heel nieuwsgierig hoe het verhaal van deze jongen af is gelopen.. Ook wil ik hem bedanken voor de inspiratie en de single aan hem opdragen! Herken je dit verhaal en weet je wie die jongen in de nachttrein naar Amsterdam was? Meld jezelf dan zeker even!”

Baby, Please Come Home (For Christmas) is verkrijgbaar via alle grote download en streaming diensten, zoals Spotify, iTunes, Deezer & Google Play.

Beluister en bekijk op Spotify
Beluister op iTunes
Beluister op Apple Music
Beluister op Deezer
Beluister op Google Play