Matt Dusk is één van Canada’s meest geliefde vocalisten.
Samen met artiesten als Michael Buble en Jamie Cullum brengt de charismatische zanger al sinds 2004 een vleugje “rat pack” in de popmuziek en verovert hij menig podium in binnen en buitenland!
Matt heeft 4 gouden albums, 2 platina albums en 3 nummer 1 radio hits op zijn naam staan.

In Nederland kennen we hem voornamelijk van zijn album “Two Shots” en de hitsingle “Two shots of happy, One shot of sad” – geschreven door U2’s Bono en the Edge – welke een aantal jaar in de Top 2000 terug te vinden was.

Het is een tijdje stil geweest rondom de zanger in ons land, maar… Nu is hij terug!

Zijn nieuwe single “Let’s Hop On A Plane” is vanaf vandaag uit bij Red Bullet Productions waar de zanger afgelopen maand een platencontract heeft getekend. Ook tekende Matt een publishing contract bij Nanada Music B.V.

“Let’s Hop On A Plane” is opgenomen met een 54 koppig orkest en is geschreven door Matt en Jenson Vaughan. Het is de eerste single van het album “JetSetJazz” welke op de planning staat voor mei 2020. Dit album heeft in Canada de gouden status al bereikt!

Swing mee met Matt Dusk, terwijl hij je meeneemt op een reis terug in de tijd toen Pan Am de lucht regeerde en Frank Sinatra koning was.

Beluister en bekijk op Spotify
Beluister op iTunes
Beluister op Apple Music
Beluister op Deezer
Beluister op Google Play