Groot livestream Facebook concert aanstaande zondag om 20u voor fans in de Benelux!

Eén van Canada’s meest geliefde Jazz zangers MATT DUSK komt na het succes van zijn single LET’S HOP ON A PLANE met zijn nieuwe album: JETSETJAZZ, welke sinds vandaag beschikbaar is in de Benelux!

JETSETJAZZ is het 12e studio album van Matt in 16 jaar tijd en dit album heeft in Polen, waar Matt enorm populair is, de Gouden Status bereikt.
Het album is een hommage aan Frank Sinatra en neemt je mee op een muzikale reis terug naar de muziek uit de jaren 50 en 60.

Om te vieren dat het album nu ook in de Benelux uit is, organiseert Matt aanstaande zondag 22 maart om 20u een livestream Facebook concert op zijn Facebook pagina, speciaal voor zijn fans in de Benelux.

Omdat alle optredens en promo momenten nu vanwege het coronavirus zijn gecanceld, is dit het enige wat ik kan doen om toch deze release te vieren en persoonlijk te delen met mijn fans”, zegt Matt. “Ook wil ik graag de mensen die het moeilijk hebben een hart onder de riem steken en gewoonweg samen van de muziek genieten”.

Laat je meevoeren door Matt naar de gloriedagen van de casino’s in Las Vegas, de fijne relaxte muziek zoals we die kenden van The Ratpack, gegoten in een jasje anno nu.

JETSETJAZZ is beschikbaar op alle grote download en streaming portals en het fysieke album is te koop via onder andere Bol.com!

Beluister en bekijk op Spotify
Beluister op iTunes
Beluister op Apple Music
Beluister op Deezer
Beluister op Google Play