Het eerste officiële ArenA lied!

Ter ere van de Johan Cruyff Arena en de start van de competitie brengt Red Bullet Productions het eerste officiële ArenA lied uit!
‘Het ArenA Lied’, gezongen door ras Amsterdammer Davey Bindervoet, is beschikbaar op alle grote download en streaming portals en 25% van de netto opbrengsten komen ten goede aan de Johan Cruyff Foundation.

Nederland heeft er een nieuw voetbal lied bij! Op naar mooie wedstrijden in de Amsterdam ArenA!

Davey Bindervoet
Davey is een Amsterdammer in hart en nieren. Hij is er geboren en getogen, en wilde al van jongs af zingen over zijn stad. Van zijn opa, geboren in de Jordaan, leerde hij de liedjes van Johnny Jordaan, Tante Leen, Willy Alberti en Manke Nelis. Van kinds af aan wilde hij zingen als zijn helden.

Vanaf zijn negende trad Davey al op waar hij maar kon, en werd een echte volkszanger. Die op zijn 26ste al 17 jaar echte Amsterdamse muziekervaring heeft – niet alleen zingend achter de bar, maar soms ook op de bar. Met succes. Vier jaar geleden werd hij uitgenodigd om in het Nieuwe De LaMar Theater te zingen met het Johnny Jordaan ensemble – het ensemble waarmee Johnny Jordaan ooit begon. Davey treedt in de voetsporen van de grote Jordaanzanger. Dat blijkt ook wel uit het feit dat hij in 2016 de Johnny Jordaanring kreeg, uit de handen van Johnny’s dochter – de ring die Johnny ooit kreeg als best verkopende Nederlandstalige zanger, uitgereikt door Cliff Richard. Davey’s inzet om de Amsterdamse muziektraditie met hart en ziel voort te zetten is niet onopgemerkt gebleven. Hij trad met succes op in het SBS-tv-programma “Bloed, Zweet en Tranen”, op het Jordaan-festival, het Elandgracht festival, Dutch Valley en in menige kroeg. In Carré werd hij in 2016 uitgeroepen tot ‘de nieuwe Johnny Jordaan’, bij het jubileumconcert van de 110-jarige Amsterdamse Tramharmonie, in een concert met onder meer Willeke Alberti.

Davey Bindervoet heeft geen “certificaat van echtheid” nodig.
Van z’n humor tot z’n muziek is Davey een ras-Amsterdamse zanger, met een warm hart en een gouden strot.

Beluister en bekijk op Spotify
Beluister op iTunes
Beluister op Apple Music
Beluister op Deezer
Beluister op Google Play